Hav omtanke for din krop og for naturen

Det er vigtigt, at vi begynder at købe og forbruge med omtanke for at passe med på vores jordklode. En af måderne kan være at købe True Gyms bionedbrydelige tyggegummi.

Har du nogensinde smidt dit tyggegummi ud af bilvinduet eller spyttet det ud og ind i en busk? Hvis ikke, så er du sikkert næsten et enestående tilfælde. Der er nemlig utrolig almindeligt at smide med tyggegummi, som man smider med æbleskrog. Og det er et problem, for tyggegummi tager år om at blive nedbrydes, fordi det på ingen måde er naturligt. Det er faktisk lavet af mange af de samme ingredienser, som der bruges i produktionen af plastikflasker, lim og bildæk.

Derfor er det heller ikke kun naturen, der tager skade af tyggegummi. Det gør kroppen naturligvis også, fordi den også har brug for naturlige og nedbrydelige ting i munden og i maven, særligt hvis du kommer til eller med vilje sluger tyggegummiet. For vi er mange, der ikke vil undvære tyggegummiet, men der er heldigvis et alternativ til det unaturlige plastik-gummi-tyggegummi.

True Gym er tyggegummi fra naturlige kilder, og bag brandet står fire unge mennesker, der har startet en lille fabrik på Vesterbro i København. Det gjorde de, efter de fandt ud af, hvilke ingredienser tyggegummi består af. Men det var nemmere sagt end gjort at producere tyggegummi med samme funktion og smag, som det man kender, fordi det skulle produceres helt fra bunden. Ikke desto mindre lykkedes det efter hele 472 forsøg, og i dag fås det i tre forskellige smagsvarianter, nemlig lakrids og eukalyptus, ingefær og gurkemeje eller mint og matcha. Tyggegummiet er både vegansk, naturligt, og så er det bionedbrydeligt.