Hjælp til vægttab med Glucommanan

Når du gerne vil i gang med at tage dig, er der to grundlæggende metoder.

1. Forbrænd flere kalorier ved motion etc.

2. Indtag færre kalorier

Bege dele kan sagtens praktiseres samtidig og er ofte det en personlig træner vil anbefale – altså en kombineret plan.

Mere mæthedsfornemmelse med Glucommannan

Glucomannan er et vandopløseligt fiberstof udvundet af den asiatiske Konjakrod. Fibrene bliver til en geleagtig masse, når det kommer i forbindelse med væske nede i maven.

Fibrene kan binde helt op til 15 gange deres egen vægt.

Det giver derfor fylde i mavesækken og nedsætter følelsen af sult.

Du vil med andre ord blive ”mindre sulten” i løbet af dagen, hvis du supplere din kost med Glucommanan piller.

Pillerne er kapsler med fibre i og de skal synkes i forbindelse med et måltid morgen, middag og aften. (6 kapsler om dagen)

Sådan virker de vandopløselige fibre

Når Glucomannan fibrene kommer i forbindelse med væske ned i maven, opløses de og bliver til en gelevæske, der langsomt fordøjes. Det begynder hele fordøjelsen kører langsommere og blodsukkeret bliver mere stabilt, sulten nedsættes og maven får bedre tid til at optage mineraler, vitaminer og sporstoffer fra kosten.

Hvor effektivt er produktet?

Det er meget forskelligt hvordan Glucommanan opleves, for langt de fleste nedsætter det sulten effektivt og du vil kunne holde dig mæt flere timer efter et måltid end uden.

Det betyder du ganske enkelt kan komme igennem en dag på færre kalorier og det giver naturligvis en fordel når du gerne vil ned i vægt.

Nøjagtigt hvor meget kapslernes gele vil bidrage til reducering af din vægt, kan ikke siges nøjagtigt, da det afhænger af din øvrige kostplan.

Sådan kan du blive mere aktiv i dit liv

Følgende er sponsoreret indhold

Det er skønt at være aktiv, og det er rigtig vigtigt for vores kroppe og sind, at vi sørger for at være aktive. Det er nemlig med til at gøre det meget nemmere for din hjerne at fungere optimalt, ligesom vores kroppe også er skabt til at røre sig.

Der er rigtig meget forskning, der viser, at det er sundt at motionere og røre sig i dagligdagen, og mange anbefaler, at du som voksen i det mindste sørger for at få pulsen op i i alt 30 minutter om dagen. Det burde være muligt for de fleste, men det er vigtigt, at du sørger for at prioritere det.

 

Det er vigtigt, at du sørger for at restituere

 

Det er altid vigtigt, at du sørger for at restituere godt efter træning. Dette gælder særligt, hvis du dyrker hård fysisk motion, der gør dine muskler trætte. Når du gerne vil undgå at blive skadet, er det vigtigt at sørge for at få restitueret ordentligt.

Det betyder nemlig at dine muskler får mulighed for at komme sig efter den hårde træning. Hvis du ikke tillader det, er der en større risiko for, at du får skader, hvis du begynder at træne med det samme igen.

 

Der er mange forskellige måder at restituere på, og for de fleste betyder det blot at huske at få nok søvn om natten, samt ikke at kaste sig over hård træning igen dagen efter man har trænet.

Men der er en ny og smart måde at restituere på, der kan give kroppen mere effektiv restitution langt hurtigere end det, du ellers er vant til. Det kan gøre en stor forskel, for på den måde kan du træne hårdt oftere.

 

Det drejer sig om de smarte recovery boots, der skal placeres på fødder og ben og som hjælper dem med at restituere langt hurtigere og mere effektivt. Der findes forskellige modeller, så tjek denne recovery boots test for at finde det bedste par, der også kan hjælpe dig med hurtigt at komme dig efter træning.

 

Kom ud at røre dig på jagt

 

I rigtig mange år har det været populært for mange danskere at tage på jagt for dels at røre sig, men også for at være sammen med gode venner og for få noget lækkert og friskt kød med hjem, der kan laves til fantastiske måltider for hele familien.

 

Der er mange restriktioner i Danmark, når det kommer til jagt, så vi kan sørge for at jagt fungerer på en god og ordentlig måde og ikke udrydder for mange dyr. Som jæger kan det være svært at holde styr på de mange dyr, og derfor bruger flere og flere jægere i dag et jagtkamera, der kan holde øje med dyrene for dig, når du ikke er i skoven.

 

Det gør det muligt for dig at vide, hvor de bevæger sig hen, så du nemmere kan finde de dyr, du er på jagt efter. Samtidig er jagt en god motion for dig.

Sådan kan du leve et meget sundere liv uden sygdom

Følgende indhold er sponsoreret

 

Der er ikke noget bedre end at have et godt helbred og leve på en sund og givende måde, der giver dig energi nok til at kunne være glad hver dag og gøre alle de ting, der gør dig glad, og som sikrer dig, at du kan blive ved med at leve sundt og have det godt.

 

Det er en god idé at spise sund og naturlig mad, da du her får en masse vitaminer og mineraler og næringsstoffer, som din krop har godt af. Der er ikke nogen tvivl om, at du kan booste dit immunforsvar ved at leve sundt og spise naturligt. Det samme gør sig gældende, når du sørger for at få nok søvn. Her genopbygger din krop sig selv, så du kan være sikker på, at du har det meget bedre.

 

Undgå at blive syg med influenza

 

Det er dog ikke altid, at alle de naturlige midler er helt nok til at holde mere alvorlige sygdomme på afstand. De kan nemlig smitte gennem luften, ligesom eksempelvis influenza gør det. Den smitter ret meget, og derfor oplever vi også tit, at der er en hel sæson, hvor influenza får smittet de fleste.

 

Det er meget ubehageligt at have influenza, som du ikke skal forveksle med forkølelse. Influenza er langt mere alvorlig og ikke en sygdom, du skal ønske dig at få. Hvert år dør mange danskere af sygdommen, og selvom det for det meste er ældre mennesker, der allerede har et svækket immunforsvar, siger det noget om, hvor alvorlig denne sygdom er.

Heldigvis findes der en vaccine mod influenza. Den er ikke super almindelig at tage i Danmark, men det betyder ikke, at det ikke er en god idé. Det er altid en god idé at være beskyttet mod en sygdom som influenza. Når du er vaccineret, kan du også nyde, at du ikke kan bære sygdommen videre til andre. Så for at stoppe smitten, er det vigtigt, at flere bliver vaccineret for influenza.

 

Sådan undgår du at se syg ud

 

Når du har taget alle de rigtige forholdsregler for eksempelvis influenza, og du ikke er blevet syg, er det stadig irriterende, når andre tror, at du er syg, fordi du ser træt og syg ud. Flere danskere lider af at have poser under øjnene, og selvom det i sig selv ikke er en sygdom, så er det stadig noget, der virkelig kan irritere den, der har det.

 

Det er irriterende hele tiden at få at vide, at man ser træt ud, og flere kan endda også tro, at man er træt. Derfor er det en god idé at gøre noget ved poserne under øjnene, og det er faktisk muligt at komme af med dem.

 

Der findes en operation mod poser under øjnene, og den er enormt effektiv, hvis du gerne vil slippe for hele tiden at få at vide, at du ser træt ud. Operationen er hurtigt overstået, og efterfølgende ser du langt friskere og mere veloplagt ud!

Vil du gerne blive bedre til at komme afsted ned i fitnesscenteret?

Følgende indhold er sponsoreret

Du går måske som mange andre med tanken om, at du gerne vil i gang med at træne jævnligt, men du bare ikke kan finde motivationen til at komme afsted. At komme i træningstøjet og ud ad døren, er som regel den største udfordring ved at skulle ned og træne. Når først du er kommet afsted, er det bare at gøre, hvad der skal gøres. Måske du endda nyder at komme ned og bevæge dig.

Lav en plan for dig selv

Hvis du laver en plan for dig selv, hvor du skriver dine træninger ind i kalenderen, vil du højst sandsynlig også få det gjort. Hvis du tager tingene hen ad vejen, vil der altid være en undskyldning eller komme noget i vejen. Hvis det i stedet bliver til en del af dine planer i din kalender, vil du føle dig mere tvunget til at komme af sted.

Styrk din krop

Hvis du tager noget, som gør, at din krop får lettere ved at øge din styrke og gendanne muskler, vil du måske også føle større motivation til at komme afsted. Hvis du tager ZMA, som er et naturligt produkt, som består af bl.a. mineraler og magnesium, vil det give dig bedre muskelgendannelse og øget styrke. Når du ser det stå på køkkenbordet, vil du også hele tiden blive mindet om at komme afsted. Køb f.eks. zma som dette – indeholder kun naturlige ingredienser.

Læg dit træningstøj frem om aftenen

Det handler om det små ting, når du skal tricke din hjerne til at blive motiveret til at tage ned og træne. Hvis du om aftenen lægger dit træningstøj frem, vil du se det så snart, du vågner. Derfor vil du blive mindet om, at du i dag skal ned og træne. Tag det evt. på med det samme, så du er klar og ikke kommer til at udskyde det.

Find en træningsmakker

For mange mennesker dør motivationen, når man skal tage af sted alene. Hvis du finder en træningsmakker, vil I kunne motivere hinanden og huske hinanden på, at I skal træne. Det bliver også langt sjovere nede i træningscenteret, når I er sammen om det. Det kan også være, at du nogle gange føler for at træne alene, men du kan altid skiftes mellem de to ting alt efter dit humør.

Gulerodskage opskrift – perfekt til aftenkaffen

Følgende indhold er sponsoreret

Har du lyst til at lære at lave en absolut fantastisk gulerodskage med syrlig flødeostcreme på toppen? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her får du nemlig en masse gode tips til den bedste gulerodskage opskrift. En gulerodskage er perfekt i mange anledninger, men den passer specielt godt til aftenkaffen – og så tager den desuden ingen tid at lave. Find en god gulerodskage opskrift frem, og få brugt de gamle gulerødder i køleskabet til noget fornuft – der er ingen grund til at smide dem ud. Der er garanti for, at din familie vil blive glad og overrasket, hvis du serverer en snasket og luftigt gulerodskage med lækker creme på toppen for dem. En gulerodskage lyder måske som en sund kage, men det er den altså ikke – til gengæld er den super lækker, og kan få enhver mund til at løbe i vand! Ønsker du desuden at gøre din gulerodskage ekstra svampet, kan du vælge at bage den i en bradepande. Den perfekte saftige gulerodskage opskrift indeholder desuden brun farin samt revet gulerod, og serverer du den afkølet med flødeost på toppen, kan du tilføje et sidste touch, ved at pynte kagen med lidt revet citronskal og frisk mynte. Overrask din familie til aftenkaffen, ved lige her at se en absolut perfekt gulerodskage opskrift. Med denne opskrift, vil du med garanti kunne stille din families søde tand uden problemer!

 

Gulerodskage opskrift med citron og vanilje

En gulerodskage er krydret og super lækker, og den fantastiske topping af flødeost giver en helt igennem herlig friskhed til kagen. Laver du desuden toppingen med en syrlig citronsmag samt vaniljekorn, får du et perfekt syrligt touch til den ellers søde, saftige og krydrede kage. Vaniljesmagen træder ikke umiddelbart særlig kraftigt igennem, hvis du spiser kagen samme dag, som du har lavet den – den tager på ingen måde skade af at trække lidt. Ligegyldigt, om du har tid til at lade gulerodskagen trække, så pynter vaniljekorn alligevel flot på din kage. Lader du dog din kage trække natten over, er balancen mellem den syrlige citronsmag og den søde vanilje blevet perfekt afbalanceret, og du vil ende med et resultat, der smager skønt. Det er derfor en opskrift som du ikke kan gå galt i byen med, og den passer perfekt til en dejlig hygge aften med familien eller venner, hvor kagen kan nydes i godt selskab.

 

Alt du skal vide om elcykler

Følgende indhold er sponsoreret

Elcykler er indenfor en årrække blevet uhyre populære, og i mange større byer tjener de som et reelt alternativ til en bil. En elcykel er en hurtig og miljøvenlig måde at komme rundt i byen på, og er både mindre i størrelse og mere behændig at komme rundt på end en bil, og man skal som elcykel-ejer ikke tænke på benzin eller parkering. Med elcyklers stigende popularitet kommer også et stadig større udbud, og det betyder, at der er mange forhold du skal have for øje, hvis du påtænker at erhverve dig en elcykel. Elcykler kommer nemlig i et væld af forskellige størrelser og batterier, og varierer meget i topfart. Nogle elcyklers motor gør tillader cyklen at køre op mod 45 kilometer i timen, hvor almindelige elcyklers motor ’kun’ tillader en tophastighed på 25-30 kilometer i timen.

Køb billige elcykler hos e-bikes

Derfor er elcykler så populære

Som beskrevet ovenfor, så er elcykler blevet meget populære indenfor en årrække, og det anslås, at cirka 13% af de 55 tusind solgte cykler sidste år var elcykler. Men hvorfor er elcykler så populære? Det skyldes i høj grad det faktum, at det i storbyer sjældent er bilen, der er det mest effektive transportmiddel. I en storby opvejer omkostningerne og besværet forbundet ved at have en bil sjældent fordelene ved for eksempel en elcykel, og det er formentlig af den grund, at elcyklers popularitet for opadgående. Hvor der ved ejerskab over en bil kommer udgifter til indkøb af bilen, benzin, reparationer, parkering, mm., er udgifterne forbundet ved at have en elcykel langt mindre, da en elcykels udgifter stort set består i punkterede dæk og forbrug af strøm i forbindelse med opladning.

Vælg din elcykel med omtanke

Som med så meget andet, så skal man være opmærksom på kvalitet. Det gælder også, når man skal købe en elcykel, og på et stort og stadig større marked, er det ekstra vigtigt at holde øje med kvaliteten. Dog er det bestemt ikke umuligt at finde billige elcykler med en fantastisk kvalitet. Det er et spørgsmål om at sondere markedet og være opmærksom på f.eks. batterikapacitet og batterikvalitet. En elcykels rækkevidde pr. opladning afhænger af batterikapaciteten og batterikvaliteten i forening. Men et batteri med en stor kapacitet vejer også mere end et lille batteri med en lille kapacitet, og du burde derfor gøre op med dig selv, hvad dit behov er.

Forkæl dig selv under vægttab

Følgende indhold er sponsoreret

Forkælelsen må du ikke glemme, selvom du er i gang med et vægttab. Det er nemlig en hård rejse, og hvis man vælger at droppe sukker og de andre usunde madvarer fra sin kost, vil hjernen savne det. Hjernen vil stadig efterspørge det. Derfor er det hårdt for både din psyke og krop, når du ikke længere giver den det, som den efterspørger. Men dit vægttab skal heller ikke blive mere ubehageligt end nødvendigt. Du skal forkæle dig, og det kan du gøre på flere forskellige måder. Nedenfor nævner vi et par muligheder for, hvordan du kan få humøret op, når du kan mærke, at det er svært.

 

Forkæl dine børn med nyt børnetøj

At forkæle dine børn med lækkert børnetøj vil give dig en lille lykkefølelse indeni, når du ser deres store smil, når du kommer med tøjet. Det behøver heller ikke være dyrt overhovedet. Et par fine bluser eller kjoler, og så er din datter sikkert utrolig glad. Køb billigt børnetøj online hos Dansk Outlet. Det er en god måde at få dine tanker væk fra vægttabet på og hen på noget, der gør dig og dine nærmeste lykkelige. Børnetøj er også noget, hvor du alligevel ville skulle bruge penge på det på et tidspunkt. De vokser hurtigt, og når de leger, kan det hurtigt ende med at se brugt ud. Her får du både lidt lykke til dig og til dine børn.

 

Hjemme spa-dag

Tag en tur i matas og køb et par ansigtsmasker. Sæt dig derefter i badekaret, hvis du har sådan et, eller læg dig i sofaen og slap af med en maske på. Du kan herefter gå i gang med at ordne dine negle, og du kan sætte noget afslappende musik på i baggrunden. At forkæle dig selvog din krop er vigtigt, når din krop og hjerne ellers er i gang med at vænne sig til din nye livsstil. Den får ikke længere det, som den plejer, og det skal den langsomt forstå. Mens den prøver at forstå det, kan du forkæle den.

 

 Invester ikke kun i børnetøj, men tøj til dig selv

Hvis det er et stort vægttab, som du er i gang med, vil dit gamle tøj heller ikke sidde på samme måde som før. Det bliver løsere og løsere, og til sidst kan du slet ikke passe det længere. Det er en god følelse, som du sikkert ser frem til. Men du behøver ikke vente til det øjeblik, før du køber en lille lækker kjole til dig selv eller en fed skjorte. Det kan du sagtens gøre i løbet af vægttabet. Du kan også købe en trøje i en mindre størrelse, og når du så taber dig mere og mere, kommer der en dag, hvor du pludselig kan være i den. Det vil give dig en god følelse og uden tvivl en glæde, når du endelig kan være i den trøje. Det er en god motivation for at fortsætte din nye livsstil. Det vigtigste er, at du er glad.

3 tips til en smallere talje

Følgende indhold er sponsoreret

Det kan være enormt frustrerende for de fleste, at bruge mange timer i et træningscenter om ugen, uden at opnå det ønskede resultater. De fleste kvinder drømmer om en smal talje, så sommerkjolen sidder endnu bedre på kroppen. Det kan dog være en udfordring at opnå.

Cardio er naturligvis en del af formlen for, at få en smallere talje, da det er nødvendigt at tabe fedt. Vi har samlet 5 øvelser, som er gode for vejen til en smal talje.

 

Reverse abdominal breathing

Du skal sætte dig i en yoga-position, med ret ryg og tage en dyb indånding igennem munden samtidig med, at du spænder i mavemusklerne. Derefter skal du skubbe luften ud gennem næsen, og tvinge maven hele vejen ud, så den ser udspilet ud. Du skal udøve denne øvelse 5 minutter dagligt.

 

Planken

Du skal med at ligge fladt på gulvet. Du skal herefter stille og roligt løfte dig selv, så du ender med din kropsvægt på dine albuer og på dine tær, sådan som du ellers ville udføre planke øvelsen. Din ryg skal hele vejen undervejs øvelsen, være fuldstændig ret. Du får på den måde fuldt udbytte af øvelsen. Du skal holde planken så længe du kan. Sæt dig selv nogle delmål, så du hele tiden forbedre din tid.

 

The Scissor Kick

Bagdelen skal hele vejen undervejs øvelsen hvile på gulvet. Du skal herefter placere dine arme således, at de støtter din krop til, at kunne løfte din ryg fra gulvet. Samtidig, skal du løfte benene ca en halv meter fra gulvet, hvorefter du skal vifte med benene, så de bevæger sig som en saks.

 

Find motivation

Alle er forskellige, og ikke alle kan finde motivationen til, at træne i samme grad som andre. Nogle har brug for et skub, nogle foretrækker at have en personlig træner ved sin side, og andre tager en veninde med, som kan hjælpe med at presse træningsintensiteten højere op.

En personlig træner, kan blive en dyr løsning i længden, derfor kan det hjælpe nogle, at sætte sig nogle delmål. Hver gang du opnår et af disse delmål, kan du belønne dig selv med noget lækkert. Det kan virke glimrende, og give noget at se frem til undervejs, som din krop udvikler sig. Du kan f.eks. forkæle dig selv med noget kvalitetssengetøj fra Damask og andet.

 

Strækmærker?

Nogle kvinder oplever desværre, at få strækmærker eller lignende i forbindelse med et vægttab. Huden kan i nogle tilfælde ikke følge med, når vægttabet går for stærkt. Det kan virke nedsættende for selvværdet, som i længden er enormt usundt for psyken.

Det kan være en fordel at søge hjælp hos klinikker, som kan hjælpe med, at fjerne ar og mærker på huden. Laser behandlinger er med årene blevet meget avancerede, og kan forbedre mange problemer med huden. Strækmærker er en af dem. Klinik CeriX tilbyder en række løsninger, som kan forbedre strækmærker, som kan opstå i forbindelse med et vægttab. Laseren som benyttes i forbindelse med proceduren, har til formål at starte en reparationsproces, ud fra den kontrollerede ’skade’ af mikroskopiske kanaler laserstrålerne laver i huden.

 

 

Træn mens du ordner dit hjem

Følgende indhold er sponsoreret

Der er meget fokus på, at man skal tage ned i sit træningscenter for at træne. I gamle dage var både mænd og kvinderne tyndere, end vi er i dag, fordi de havde lange arbejdsdage og masser at lave.

Det er ikke, fordi vi opfordrer dig til at arbejde hele dagen, men du kan ordne en masse i og omkring din bolig. På den måde kombinerer du motion og får et flottere hjem.

Gennemgå din bolig

Der er helt sikkert mange byggeprojekter, som du slet ikke har tænkt på, når det kommer til din bolig. Vi vil opfordre dig til, at du går gennem hele din bolig og ser på den med kritiske øjne. Det er alt fra, om du kan lide dit køkken til at om du kan se nogle sætningsskader. Hvis du har sætningsskader i dit hus, er det vigtigt, at du ordner dem med det samme, for ellers kan du risikere at hele dit hus styrter sammen.

Det vil være lidt et symbol på selve din sundhed, hvis det skete. Det er også hele grunden til, at vi finder det underligt, at man hellere vil træne i et fitnesscenter, når man kan træne samtidig med, at man får ordnet en masse gøremål i sin bolig.

Havearbejde er godt for krop og sjæl

Hvis du har et hus, er noget af det bedste for både krop og sjæl havearbejde. Mennesker er skabt til at være i naturen, og derfor får vi en voldsom ro, når vi er i naturen.

Meget havearbejde er hårdt, og derfor et det godt at lave som træning. På den måde kommer du i form, og samtidig får du nabolagets flotteste have. Det er en fantastisk win-win situation.

Du kan vælge alle former for byggeprojekter, når det kommer til træning. Det vigtigste er, at du bevæger dig.

Sådan får du en sundere hverdag

Følgende indhold er sponsoreret

Hverdagen kan ofte være en udfordring, når vi gerne vil leve sundere. Uanset hvor godt vi får startet ud, når tiden og energien er til det, er der høj risiko for, at det hele falder tilbage i dårlige vaner, når hverdagens travlhed melder sig. Men heldigvis betyder sundt ikke nødvendigvis mere besværligt – læs med her, og find ud af, hvordan du får en sundere hverdag – på den nemme måde!

Ud med madpakken

Hensigten kan være god nok. Madpakken skal være sund og lækker, og det kan også fungere et stykke tid. Men der er en høj risiko for, at du bliver rigtig træt af at bruge tid på madpakken. Eller måske er der de dage, hvor du kommer lidt sent ud af sengen, og simpelthen ikke når det. Derfor er den sikre løsning på en sund frokost hver dag at have en frokostordning på dit arbejde. Med en frokostordning risikerer du aldrig at falde i den usunde, men nemme junkfood, fordi du ikke fik madpakken med. Se for eksempel hvilke muligheder der er for frokostordning i Herning ved at klikke her – Frokostordning Herning.

Spis en god morgenmad

Når frokosten er på plads, skal du selvfølgelig sørge for, at du ikke kommer til at falde i de usunde vaner før frokost. Derfor skal du spise en god og mættende morgenmad, der holder dit blodsukker stabilt helt til frokost. Eller tag et stykke frugt med, som du kan spise i løbet af formiddagen. Spis gerne grøntsager, gryn og protein til morgenmad. En fiber- og proteinrig morgenmad vil holde dig mæt længe, i modsætning til lyst brød eller en skål yoghurt, som giver hurtig energi, men som også hurtigt forsvinder igen. Det giver et pludseligt fald i blodsukkeret, som gør det let at blive fristet til at spise usunde snacks inden frokost. Planlæg eventuelt din morgenmad aftenen før, så du er sikker på, at det er let tilgængeligt og nemt at få spist rigtigt, selvom du har travlt.

Få motion ind hvor du kan

Det er altid en rigtig god ide at dyrke motion. Men det kan være svært at få tid og overskud til, i en travl hverdag. Derfor kan det være en god ide, at få lidt motion ind i hverdagen hvor du kan, uden det betyder du skal have mere ind i din dag. Det kan være små ting, som at vælge at tage trappen i stedet for elevatoren, lave et par squats mellem arbejdsopgaver, eller måske endda at cykle på arbejde, i stedet for at tage bilen. Alle små tiltag virker, og bliver til meget på den lange bane. Så tænk al den bevægelse ind i din hverdag, som du overhovedet kan komme i tanke om. Det giver også mere energi og glæde, og en hurtig dans til din yndlingssang, kan få dig op i gear, hvis du sidder og går lidt i stå foran computeren.

Med disse små tiltag, får du hurtigt en sundere hverdag, helt uden besvær!