Vi gør så meget for at forbedre vores helbred – men husker vi fødderne?

Det er i dag meget populært at sørge for at huske på sig selv. Og derfor er der mange, der godt kan lide den sunde livsstil, hvor der er fokus på blandt andet økologiske råvarer og skønne naturprodukter, som alle er med til at forbedre det generelle helbered. Det giver os en bedre fysisk og en bedre psykisk tilstand, og vi får derved lettere ved at vedligeholde vores energi. Det betyder, at vi får mere mod på at kaste os ud i vores hverdag med et smil på læben. Og derfor er der ikke noget, der er mere vigtigt, end at vi husker på at behandle vores krop med omtanke. Men er det kun det indre, vi skal have fokus på. Vi kan jo lige så godt også sikre det ydre, således vi ikke belaster vores krop mere end højeste nødvendigt. Og netop derfor kan det være, at det er ved at være tid til, at du husker på, at du også har nogle fødder, der bærer rundt på dig hver dag og derfor belastes dagligt. Måske de også trænger til forkælelse?

Forkæl dine fødder med indlægssåler fra Align Footwear

Og det er faktisk noget, som du bør tænke noget mere over. Passer vi ikke på vores fødder, kan det nemlig have nogle voldsomme følgeskader, der kan føre til gener ikke blot i fødder og hæle, men i lige så høj grad i resten af kroppen. Vi kan for eksempel komme til at kæmpe med hælsporer, pronation og en nedsunken forfod, blandt andet hvis vi går i det forkerte fodtøj. Vores fødder har derfor brug for stabilitet og støtte, og det er ikke altid, at vores sko sørger for det. Det kan derfor være en fordel med nogle gode indlægssåler fra Align Footwear. Disse giver netop den støtte og stabilitet, der er behov for, og så er de også yderst stødabsorberende, hvorfor de nedsætter de hårde bump, der kan støde op gennem hele kroppen, hver gang vi tager et skridt.

Forebyg skader i hele kroppen

Det kan sænke de smerter, som vi kan komme til at kæmpe med i både ryg, skuldre og ben, hvis vi har det med at få ondt i vores fødder og hæle. Så faktisk er det lige meget, om du står meget op og går meget rundt i forbindelse med dit arbejde, eller om du er mere stillesiddende, vi bør altid behandle vores fødder med omhu og sørge for, at de har det godt. Dog er det ekstra vigtigt med nogle gode såler, netop når man går meget rundt og står meget op i det, man så belaster sine fødder en del mere, hver gang man tager et skridt. Find derfor nogle gode såler online på www.alignfootwear.dk, der kan hjælpe dig med at holde dine fødder sunde og resten af din krop frisk og husk på, at du skal have fokus på hele din krop, når du vil have et sundt helbred.