Årsager til hårtab

Følgende indhold er sponsoreret

Det kan koste hård på selvtilliden, hvis du som mand eller kvinde ikke længere har nok hårvækst og taber hår. Det kan ende med du får en måne, eller at du simpelhent mister dit hår på hovedet. Men hvad kan det dog skyldes, og kan du selv gøre noget for at komme problemet til livs? Hos Sladderbladet.dk kan du finde guides og hjælp til at komme problemet til livs. Der kan du læse om råd og vejledning, der kan hjælpe dig til bedre selvtillid og lækkert hår.

 

Udseendet betyder meget

Selvom det kan være svært at indrømme, så betyder udseendenet utroligt meget for en selv og for andre. Det er med til at skabe et førstehåndsindtryk, og håret har en væsentlig rolle i den fremstilling, der bliver lavet af os. Derfor kan det være utroligt problematisk at opleve hårtab, og derfor er det vigtigt, at du selv gør en indsats for så vidt, det er muligt at undgå hårtab. Og der er heldigvis nogle forslag til, hvad du kan gøre.

 

Du kan gøre enormt meget blot ved hjælp af din kost. Populært sagt siger man: ”spis dig til lækkert hår”, og det er fordi med den rette kost, kan du give dit hår gode forudsætninger for at blive pænt og flot. Sørg derfor for at få rigeligt med vitaminer og mineraler og undgå hårtab.

 

En andet ting du kan gøre, er at undgå stylingredskaber, såsom føntørrer og glattejern. Det er nemlig med til at skade sit hår og kan øge hårtabet. Det belaster dine hårrødder og skader derved dit hår. Du kan med fordel vente med at redde dit hår til, at det er tørt, fordi dit hår er mere sart, når det er vådt.

 

Derfor mister du håret

Der kan være mange årsager til, at du oplever hårtab. Men en af de primære årsager er bl.a. stress, hvor symptomerne kan være hårtab. Derfor kan det være en god indikator, hvis du oplever hårtab, at du har en periode, hvor du er stresset. Prioriter derfor din tid og sørg for, hele tiden at være opmærk på, hvordan dit hår udvikler sig.