Hjælp til vægttab med Glucommanan

Når du gerne vil i gang med at tage dig, er der to grundlæggende metoder.

1. Forbrænd flere kalorier ved motion etc.

2. Indtag færre kalorier

Bege dele kan sagtens praktiseres samtidig og er ofte det en personlig træner vil anbefale – altså en kombineret plan.

Mere mæthedsfornemmelse med Glucommannan

Glucomannan er et vandopløseligt fiberstof udvundet af den asiatiske Konjakrod. Fibrene bliver til en geleagtig masse, når det kommer i forbindelse med væske nede i maven.

Fibrene kan binde helt op til 15 gange deres egen vægt.

Det giver derfor fylde i mavesækken og nedsætter følelsen af sult.

Du vil med andre ord blive ”mindre sulten” i løbet af dagen, hvis du supplere din kost med Glucommanan piller.

Pillerne er kapsler med fibre i og de skal synkes i forbindelse med et måltid morgen, middag og aften. (6 kapsler om dagen)

Sådan virker de vandopløselige fibre

Når Glucomannan fibrene kommer i forbindelse med væske ned i maven, opløses de og bliver til en gelevæske, der langsomt fordøjes. Det begynder hele fordøjelsen kører langsommere og blodsukkeret bliver mere stabilt, sulten nedsættes og maven får bedre tid til at optage mineraler, vitaminer og sporstoffer fra kosten.

Hvor effektivt er produktet?

Det er meget forskelligt hvordan Glucommanan opleves, for langt de fleste nedsætter det sulten effektivt og du vil kunne holde dig mæt flere timer efter et måltid end uden.

Det betyder du ganske enkelt kan komme igennem en dag på færre kalorier og det giver naturligvis en fordel når du gerne vil ned i vægt.

Nøjagtigt hvor meget kapslernes gele vil bidrage til reducering af din vægt, kan ikke siges nøjagtigt, da det afhænger af din øvrige kostplan.