Sådan kommer du i gang med træning med kettlebells

Vil du gerne i gang med at træne, men synes du ikke, at du har den fornødne tid til at komme regelmæssigt i et motionscenter? Så er du måske på udkig efter muligheder for træning, som kan udføres i hjemmet. Læs mere om det her.

 

Kom i mål med din træning

Ved at træne med kettlebells oplever du en træning, som gør dig i stand til at komme i mål med næsten alle dine ønsker. Og det er uanset, om du ønsker et vægttab, at opbygge mere muskelmasse eller blot vil have noget mere styrke. Hvis du dog udelukkende ønsker muskelopbygning, anbefales det, at du blot supplerer din traditionelle vægttræning med kettlebells.

Med kettlebells kan du træne hele kroppen både ved at have fokus på enkelte muskelgrupper med også med diverse helkropsøvelser. Og derfor kan denne form for træning med fordel benyttes af alle sportsudøvere lige fra kamspotsudøvere til motionister, der ikke har tid til dagligt at tilbringe en masse tid i et motionscenter. Øvelserne udfordrer kernemuskulaturen og opbygger den derfor også hurtigt.

Idet en kettlebells vægt blot er nogle centimeter under håndtaget, er en sådan sværere at håndtere end håndvægte. Det gør, at hele kroppen skal arbejde ved brug af en kettlebell, hvorfor der også forbrændes en stor mængde kalorier. På den måde er træning med kettlebells det perfekte redskab for dig, der også blot ønsker at tabe dig eller få en mere markeret og stærk krop.

Med kettlebells har du desuden mulighed for at udføre din træning i hjemmet. Det eneste der er behov for er en smule plads, og så kan du ellers tidsmæssigt kordinere træningen med din travle hverdag.

Find dit match

Der findes et stort udvalg af kettlebells i forskellige vægtklasser, og det kan derfor være svært at vide, hvilken man skal vælge. Det anbefales dog, at kvinder starter med en kettlebell på 8 kg, mens en mand kan starte med en kettlebell på 12 kg. Efterhånden kan vægten så øges. Billig-fitness.dk tilbyder et stort udvalg i forskellige vægtklasser, hvorfor du her kan finde dit match.