Make-up og hudpleje med holdningerne på plads

 

Brugen af make-up og hudpleje er på mange måder et tveægget sværd. Det giver mulighed for kosmetiske forbedringer og behandlinger samt forebyggelse af alskens hudproblemer. Det er derfor oftest i bedste mening, at vi benytter disse produkter. Men mange af disse produkter indeholder desværre en uforholdsvis stor mængde af diverse uønskelige tilsætningsstoffer.

Her er der tale om unødvendig parfume, parabener, æteriske olier eller generelt hormonforstyrrende stoffer. Alle disse tilsætningsstoffer bør vi undgå i vores produkter, hvilket er en regel, der følges stringent hos Nilens Jord.

Hudens velvære som prioritet

Når du benytter dig af produkter fra Nilens Jord, så fjernes det ambivalente omkring brugen af make-up og hudpleje. Her er der nemlig suverænt stort fokus på at fjerne disse unødvendige og sundhedsskadelige tilsætningsstoffer, mens du stadigvæk tilbydes et produkt af utroligt god kvalitet. Det er derfor ikke fordi, at Nilens Jord går på kompromis med selve kvaliteten – kvaliteten ligger nemlig ikke i disse sundhedsskadelige stoffer.

Når det derfor er muligt at anskaffe dig disse produkter på en facon, hvor de ikke længere er sundhedsskadelige, så kan der være god mening med det. Hudplejeprodukterne er i særdeleshed et godt sted at tage fat, da du helt selv kan gøre din huds velvære til en førsteprioritet.

Din hud om flere årtier

Når vi når alderdommen, så har vi den hud, vi fortjener. Måden vi behandler vores hud på, vil vi nemlig kunne se afspejlet i vores hud, når vi bliver ældre. Hvis du derfor er godt til at rense, desinficere, fugte og pleje din hud i dag, så vil du se resultaterne både på den korte sigt – men også på det helt lange sigt.

Derfor giver det rigtigt god mening at komme i gang allerede i dag. Når du kan benytte dig af hudpleje og make-up produkter, som ikke er sundhedsskadelige, så er det blot at komme i gang med at tage dig af din hud.