Det skal du vide, inden du tager på løbeferie

Aktive ferier er en ferieform, som har vundet indpas. Dette hænger sammen med, at vi træner mere end før og herudaf er også behovet for at være aktive og træne på vores ferier opstået. Vi guider herunder til hvad du skal vide inden du tager på løbeferie.

Turen går til…

Der er et væld af muligheder, når det kommer til at vælge din destination. Hvis du er en erfaren løber, kan du med fordel tage til destinationer, som byder på bjergrige landskaber. Mens det for løberen, som er mere uerfaren, er en god idé at undersøge hvad de forskellige landområder har at byde på rent terrænmæssigt. På denne måde undgår man at ende ud med at skulle løbe i et terræn, som er alt for fysisk krævende. Destinationer, som egner sig godt til en løbeferie, er lande som Frankrig, Østrig og Spanien.

Går turen f.eks. til Frankrig kan du tage til Paris, der som storby med en god infrastruktur, egner sig godt til løb. Her får du både oplevet noget og løbet nogle kilometer. Her kan du se alt fra Louvre til Eiffeltårnet, løbe langs Seinen eller rundt om Versailles slottet. Med sit milde klima egner Østrig sig også godt til løb og hvis du har mod på det kan du tage kampen op med de østrigske alper og nyde den smukke natur. I Spanien kan du tage el Camino ruten og presse dig selv ekstra.

Det skal du have med

Hvad skal du egentlig medbringe på din løbeferie? Du har selvfølgelig styr på at medbringe dit yndlings- løbetøj og sko, men husk også på at medbringe løbetøj- og sko som passer til klimaet du rejser til. Det samme gælder selvfølgelig også ting som en løbekasket og solcreme som du ikke kan undvære hvis du planlægger at rejse til en solrig destination. På denne måde slipper du både for at blive forbrændt af solen, men sikrer dig også ved at skygge for solen med en kasket, imod solstik og dehydrering.

I denne forbindelse kan du med fordel også investere i et såkaldt væskebælte du kan spænde rundt om livet med flere små drikkedunke, så du får indtaget nok væske på turen. Du kan med fordel også medbringe en løbetrøje eller løbe T-shirt med en eller flere lommer hvor du kan medbringe en proteinbar eller lignende, så du kan få energi under dine løbeture. Hos Only Approved kan du få fingre i alt fra træningsudstyr, til proteinbarer og træningstøj til formålet.

Kom nemt og billigt afsted

Mange rejseselskaber udbyder nu såkaldte træningsrejser på træningshoteller hvor man f.eks. kan booke et ophold med fokus på løbeteknik, intervaller og langdistance. Du kan også selv finde og booke dig ind på et af disse træningshoteller eller træningsresorts. Ofte vil der være penge at spare herpå.

Du kan også nemt og billigt finde flybilletterne til din fortrukne destination ved at anvende en side som billige flybilletter, der samler alle flyrejser fra alle flyselskaber og præsenterer dig for de billigste.