3 tips til en smallere talje

Følgende indhold er sponsoreret

Det kan være enormt frustrerende for de fleste, at bruge mange timer i et træningscenter om ugen, uden at opnå det ønskede resultater. De fleste kvinder drømmer om en smal talje, så sommerkjolen sidder endnu bedre på kroppen. Det kan dog være en udfordring at opnå.

Cardio er naturligvis en del af formlen for, at få en smallere talje, da det er nødvendigt at tabe fedt. Vi har samlet 5 øvelser, som er gode for vejen til en smal talje.

 

Reverse abdominal breathing

Du skal sætte dig i en yoga-position, med ret ryg og tage en dyb indånding igennem munden samtidig med, at du spænder i mavemusklerne. Derefter skal du skubbe luften ud gennem næsen, og tvinge maven hele vejen ud, så den ser udspilet ud. Du skal udøve denne øvelse 5 minutter dagligt.

 

Planken

Du skal med at ligge fladt på gulvet. Du skal herefter stille og roligt løfte dig selv, så du ender med din kropsvægt på dine albuer og på dine tær, sådan som du ellers ville udføre planke øvelsen. Din ryg skal hele vejen undervejs øvelsen, være fuldstændig ret. Du får på den måde fuldt udbytte af øvelsen. Du skal holde planken så længe du kan. Sæt dig selv nogle delmål, så du hele tiden forbedre din tid.

 

The Scissor Kick

Bagdelen skal hele vejen undervejs øvelsen hvile på gulvet. Du skal herefter placere dine arme således, at de støtter din krop til, at kunne løfte din ryg fra gulvet. Samtidig, skal du løfte benene ca en halv meter fra gulvet, hvorefter du skal vifte med benene, så de bevæger sig som en saks.

 

Find motivation

Alle er forskellige, og ikke alle kan finde motivationen til, at træne i samme grad som andre. Nogle har brug for et skub, nogle foretrækker at have en personlig træner ved sin side, og andre tager en veninde med, som kan hjælpe med at presse træningsintensiteten højere op.

En personlig træner, kan blive en dyr løsning i længden, derfor kan det hjælpe nogle, at sætte sig nogle delmål. Hver gang du opnår et af disse delmål, kan du belønne dig selv med noget lækkert. Det kan virke glimrende, og give noget at se frem til undervejs, som din krop udvikler sig. Du kan f.eks. forkæle dig selv med noget kvalitetssengetøj fra Damask og andet.

 

Strækmærker?

Nogle kvinder oplever desværre, at få strækmærker eller lignende i forbindelse med et vægttab. Huden kan i nogle tilfælde ikke følge med, når vægttabet går for stærkt. Det kan virke nedsættende for selvværdet, som i længden er enormt usundt for psyken.

Det kan være en fordel at søge hjælp hos klinikker, som kan hjælpe med, at fjerne ar og mærker på huden. Laser behandlinger er med årene blevet meget avancerede, og kan forbedre mange problemer med huden. Strækmærker er en af dem. Klinik CeriX tilbyder en række løsninger, som kan forbedre strækmærker, som kan opstå i forbindelse med et vægttab. Laseren som benyttes i forbindelse med proceduren, har til formål at starte en reparationsproces, ud fra den kontrollerede ’skade’ af mikroskopiske kanaler laserstrålerne laver i huden.