Sådan forkæler du dig selv med en ansigtsmaske

Synes du, at du trænger til forkælelse? Og er det efterhånden ved at være tid til at slappe lidt af? Så er du måske på udkig efter en lækker ansigtsmaske, som du kan lave hjemme eller en skøn ansigtsbehandling udført af professionelle.

Lav din egen ansigtsmaske

Det er ingen hemmelighed, at der findes et utal af måder, hvorpå du kan sammensætte din egen ansigtsmaske med kun få midler, som du oftest også finder i hjemmet. Det kan derfor være svært at finde frem til den maske, som er bedst for lige præcis din hud. Det anbefales derfor at finde en maske bestående af ingredienser, der matcher med din hudtype og de behov for eksempelvis fugt.

Dog er der især én ansigtsmaske, som synes yderst velgenet til den ofte tørre, danske hud – også taget både årstiden og vejret i betragtning. Og så skal du blot bruge to ingredienser til den. Den består af en halv avokado og 4 spsk. honning. Den fuldmodne avokado moses i en skål, hvorefter honningen hældes oveni. Ingredienserne blandes godt sammen til en cremet, ensartet masse. Og så er masken klar til at blive påført ansigtet, hvor den skal sidde i ca. ti minutter, før den skylles af med lunkent vand. Det kan næsten ikke blive lettere.

Dog er der med det danske klima nogle gang behov for yderligere hjælp, til at få ansigtshuden til at synes mere smuk og sund. Derfor kan det i nogle tilfælde være en god ide at få en professionel ansigtsbehandling. Foruden at få kyndig hjælp til hudens sundhed og glød, så er det også utrolig afslappende. Det kan derfor være en måde, hvorpå du giver dig selv en lille smule forkælelse efter en lang periode, hvor der ikke har været tid til det.

 

Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling

Mener du, at det er ved at være tid til lidt yderligere forkælelse blandt andet i form af en ansigtsbehandling udført af kyndige og professionelle hænder? Så kan du læse mere om dine muligheder i København ved at klikke her.